Redirect to default page after create new accounts

Discussion in 'Install/Configuration' started by EsWeB, Apr 4, 2014.

  1. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    should trigger a graceful restart, but lsrestart.log does not show the restart.

    Maybe it is due to /tmp/lshttpd directory being removed constantly? so,
    failed.
  2. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    Maybe because /tmp partition is full, not being removed.
  3. EsWeB

    EsWeB New Member

    /tmp 7%

    when I start this thread I had the same problem in two of my servers, after upgrade to 4.2.9 the problem was solved in one of my servers.
    I have installed, configured and upgraded Litespeed in both servers, I haven´t do nothing different. The problem is that only one of my servers has this issue (I have 530 hosting accounts in that server)
    I have read wiki, documentation and this forum looking for a solution but nothing... hope someone that had the same problem in the past read this thread and share his/her solution.
    Regards
  4. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    run command

    /usr/local/apache/bin/httpd -k graceful

    from a terminal, see what you got.
    It should restart LSWS. but on your server it will fail, need to find out why.
  5. EsWeB

    EsWeB New Member

    # /usr/local/apache/bin/httpd -k graceful
    [OK] Send SIGUSR1 to 335192
    #
  6. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    Looks working fine, you can try create another account see if LSWS got restarted.
    cpanel apache graceful restart will trigger /usr/local/apache/bin/httpd -k graceful
    then trigger LSWS to restart.
  7. EsWeB

    EsWeB New Member

    when I created the new account I get:
    403
    Forbidden
    Access to this resource on the server is denied!

    but after restart of Litespeed the account works correctly.

    the log in /usr/local/lsws/logs/lsrestart.log don´t match with the logs in /usr/local/cpanel/logs/safeapacherestart_log and /usr/local/lsws/logs/ap_cmd_param.log, but the log of the last two logs mentioned match.

    *sorry for my poor ehglish
  8. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    If you run

    /scripts/restartsrv_httpd

    from command line, will it restart?

    maybe we need to login to your server to take a look, something is not right.
  9. EsWeB

    EsWeB New Member

    the command shows nothing:
    # /scripts/restartsrv_httpd
    #

    but in lsrestart.log:
    Wed May 14 17:48:27 CDT 2014
    stophttpd, LSWS running: 1
    Wed May 14 17:48:27 CDT 2014
    restart, LSWS running: 1

    ap_cmd_param.log:
    Wed May 14 17:48:27 CDT 2014: -k stop -DSSL
    Wed May 14 17:48:27 CDT 2014: -k start -DSSL

    safeapacherestart_log has not logs for that restart.

    How can I provide you login details to access my server?
  10. NiteWave

    NiteWave Administrator

    you can "Start a Conversation" by left-click forum user's name, same as vBulletin's PM(private message)
  11. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    Or, send a temp root access to bug@litespeed..., we can send you our IP if ssh access is firewalled.
  12. EsWeB

    EsWeB New Member

    I have sent the login details to bug@litespeedtech dot com

    I really appreciate all your help

    Thank you!

Share This Page